Siyasilerden Nevruz mesajı

Siyasilerden Nevruz mesajı

Vakıf Katılım

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Baharın muştusu, yeniden dirilişin ihsanı, bolluk ve bereketin müjdesi Nevruz kutlu olsun. Ruhlarımızın dirilmesine, kalplerimizin çiçek açmasına, gönüllerimizin yeşermesine vesile olsun. Kadim ve engin coğrafyamızda derin birliğimizi ve kardeşliğimizi ilelebet güçlendirsin.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mesajında şunları kaydetti:

“Tabiatın uyanışı Nevruz’un; umutların hayatın güzel hakikatlerine dönüşmesine, hayallere eş bir yeniden dirilişe başlangıç olmasını diliyor, bizleri kardeşliğe davet eden bu bayramı kutluyorum.”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter’dan yayımladığı mesajda, “Doğanın uyanışı ile baharın habercisi Nevruz, yaşadığımız zor günlerin ardından bizlere bolluk, bereket, barış ve huzur getirsin. Gönül coğrafyamızın bayramı Nevruz kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Doğanın uyanışını müjdeleyen, yenilenmenin ve birlikteliğin sembolü Nevruz Bayramı'nı kutluyor, tüm insanlığa esenlik, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin mesajı şöyle:

“Baharın başlangıcını simgeleyen Nevruz; sevginin ve kardeşliğin ifadesi, toplumsal barışın ve dayanışmanın ortak zeminidir. Nevruz gibi köklü kültürel değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhunun taze kalmasını diliyor, gönül coğrafyamızın Nevruz Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün hepimiz barışın ve sevginin gür sesiyiz. Nevruzumuz kutlu olsun. Newroza me piroz be." ifadelerine yer verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun mesajı şu şekilde:

"Nevruz Bayramımız kutlu olsun. Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı ülkemize huzur, sağlık ve mutluluk getirsin. Newroza we piroz be. Novruz Bayramınız mübarək olsun. Newroz Guş’öğu vorox Navruz merekeniz kuttı bolsın"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabında yayımladığı mesajda, “Türk Milleti’nin Ergenekon’dan çıkışının ve baharın gelişinin müjdesi olan Nevruz Bayramı tüm Türk yurtlarına kutlu olsun. Bu Nevruz, Türk’ün makus talihinin kırıldığı yeni bir milat olacak.  Türk Milleti yeniden kutlu zaferlere kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Nevruz’un, güzel ülkemize ve insanlarımıza; barış, bereket, huzur ve umut getirmesini diliyorum. Güzel günler göreceğiz.”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, mesajında şunları kaydetti:

“Doğanın Nevruz’la dirilişi gibi her zorluktan sonra dirilmek nedir biliriz.  Afetler, acılar ve zorluklarla dolu günlerden geçiyoruz. Baharın müjdecisi Nevruz insanımıza ve insanlığa yaraların sarıldığı, şifanın yayıldığı günler getirsin.”

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın mesajı şöyle:

“Doğanın uyanışını ve baharın gelişini müjdeleyen Nevruz’un milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Baharın müjdecisi, bolluğun ve bereketin timsali Nevruz Bayramı kutlu olsun.”

Hibya Haber Ajansı