Romanya'daki diş hekimlerine ve işletmelere koruyucu ekipman gönderiyor

Romanya'daki diş hekimlerine ve işletmelere koruyucu ekipman gönderiyor

Vakıf Katılım

Multimodel tedarik zinciri lojistiğinde dünya lideri olan GEFCO, kısa bir süre önce Romanya’da yerel diş klinikleri tedarikçisi ve çok uluslu bir dağıtım grubu olan bir firmaya, Time Critical hizmeti ile koruyucu ekipman sevkıyatı yaptı. Öncelikle Şanghay'dan Frankfurt'a altı ton yük taşındı. Hemen ardından, toplam 1.25 milyon maske ve 5.100 koruyucu gözlükten oluşan malzemeler üç TIR ile buradan Romanya'ya götürüldü.

Bu maskelerden 1 milyonu piyasada satışa sunulacak. Geriye kalan 250.000 maske ve koruyucu gözlükse diş klinikleri ve laboratuvarlarına dağıtılacak. GEFCO, saatlik güncellemeler, yönetmelikler hakkında güncel bilgiler ve hızlandırılmış mali ve gümrük prosedürleri gerektiren bu özel, acil sevkiyatları organize edebilen tek tedarikçi oldu.

 

GEFCO Romanya Hava ve Deniz Şube Müdürü Radu Adăscăliței konuyla ilgili, “Bu kritik dönemde müşterilerimiz için benzersiz bir çözüm geliştirmeyi ve uygulamayı başaran ekibimizle gurur duyuyorum. Doğru taşıma kapasitesini belirlemenin yanı sıra, teknik bilgimiz ve uluslararası sayesinde GEFCO Frankfurt merkezimiz aracılığıyla gümrük ve vergi hizmetleri de sunduk. Böylece bu hayati kargonun teslimatını önemli ölçüde hızlandırmış olduk” dedi.

 

Tüm Avrupa'da kritik taşımacılık

Covid-19 krizi süresince kritik tıbbi ve koruyucu ekipmanlara gelen talep arttı. GEFCO müşterilerinin, gelen yüksek taleplerle başa çıkmalarına yardımcı olmak için dünya çapında acil teslimatlar yapıyor. Örneğin, şirket Fransa'dan çeşitli Avrupa ülkelerine haftada yaklaşık 1.000 medikal yatak taşıyor.

 

Ayrıca GEFCO, başta otomobil üreticileri olmak üzere her sektörden müşteriyi desteklemeye devam ediyor. Covid-19 krizinin başlangıcından bu yana şirket, otomotiv sektörünün yeniden üretime başlamaya hazırlanması için çok sayıda kritik sevkiyat gerçekleştirdi. Şirket, bu zorlu zamanlarda müşterilerin tedarik zinciri çözümleri bulmasına yardımcı olarak “Partners unlimited” (İş ortakları sınırsız) sözünü tutmaya kararlı.


Hibya Haber Ajansı