Adapazarı Dernekkırı Millet Evi’nde kadınlar depremzedeler için buluştu

Adapazarı Dernekkırı Millet Evi’nde kadınlar depremzedeler için buluştu

Vakıf Katılım

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu tarafından Dernekkırı Bölgesi’ne kazandırılan Millet Evi’nde anlamlı bir çalışma daha hayata geçti. Bölgede bulunan 27 mahalleden kadınlar Millet Evi’nde buluşarak Afet Bölgesine gönderilmek üzere atkı ve bere üretimine başladı.

Çalışma yapan kadınları ziyaret ederek tebrik eden Başkan Işıksu, “Afet bölgemiz için ilk andan itibaren topyekûn seferberiz ve tek yüreğiz. Şehrimiz hamdolsun yardım konusunda en güzel örnekleri her daim sergilemeye devam etmektedir. Dernekkırı’mızda bulunan hanım kardeşlerimizi atkı ve bere üretiminde gösterdikleri gayret için tebrik ediyorum. Millet Evimizde hummalı bir çalışma var. İlk ürünlerimizi gönderdik. Gayretle devam edeceğiz. Rabbim hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Üretime katkı sağlayan kadınlardan Hülya Çetinkaya ise “Adapazarı Belediyesi Dernekkırı Millet Evi’mizde arkadaşlarımızla birlikte atkı ve bere üretiyoruz. Orada yaşananları televizyonda gördük. Çok üzüldük. Adapazarı olarak biz her zaman kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Hibya Haber Ajansı