Dedeman’dan Dünya Çevre Gününe Destek

Dedeman’dan Dünya Çevre Gününe Destek

Vakıf Katılım

Küresel ısınmanın etkilerinin artmasıyla kaynakların kullanılmasına gerekliliği verilen önem artarken, çevreci uygulamalara yer veren işletmeler daha çok tercih ediliyor. Isı, elektrik ve su arıtma teknolojisi ile ön plana çıkan Dedeman otelleri, Türkiye'nin pek çok ilinde doğal kaynakların en verimli şekilde yönetilmesi odaklanıyor. LEED Gold'a sahip Park Dedeman Levent, Park Dedeman Bostancı ve Park Dedeman Denizli çevre dostu ürünler sunar.

Havalandırmada en düşük enerjiyi harcayan ısı geri kazanım cihazları ile Denizli, Eskişehir, Gaziantep otelleri, karbon salınımı en düşük VRF ısıtma-sistemleri sistemleri ile Elazığ, Tokat otelleri ve güneş kollektörü Trabzon, Şanlıurfa otelleriyle ilgili çevre dostu otellerde takip ediyor. Ayrıca tüm tesislerde otomasyon ile enerji yönetimi yapılmadan gereksiz kaynak kullanımın da geç geçiliyor.

Dünya Çevre Günü'nün önemine binaen bir açıklama yapan Dedeman otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Tüm dünya çevre dostu uygulamaların bulunduğu sırada devam ediyor günümüzde, biz de bu konudaki dünya trendlerini takip ediyor burada bunlara en sonunda yeryüzünde oluyor. Daha yeşil bir gelecek için gelecekimizde ne olacak?

Kaynak: MPR İletişim Danışmanlığı