Piyasadan haberler

Piyasadan haberler

Vakıf Katılım

KAREL… Şirket gerek oy haklarının ve gerekse de yönetim kurulunda salt çoğunluğu sağlayan imtiyazlı payların Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından iktisabı nedeniyle ortaya çıkan pay alım teklifi (çağrı) yükümlülüğü; 11,4727 TL pay başına fiyat üzerinden 22.08.2022–05.09.2022 tarihleri arasında Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yerine getirilmiş olup söz konusu pay alım teklifi (çağrı) süreci 05.09.2022 (bugün) saat 17:00 itibarıyla sona ermiştir.‘Zorunlu Pay Alım Teklifi' sürecine 1 (bir) yatırımcı 0,208 adet Karel Elektronik payı ile karşılık vermiştir.

DOHOL… Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Karel Elektronik)'nin gerek oy haklarının ve gerekse de yönetim kurulunda salt çoğunluğu sağlayan imtiyazlı payların Şirketimizin doğrudan bağlı ortaklığı Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından iktisabı nedeniyle ortaya çıkan pay alım teklifi (çağrı) yükümlülüğü; 11,4727 TL pay başına fiyat üzerinden 22.08.2022–05.09.2022 tarihleri arasında Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yerine getirilmiş olup söz konusu pay alım teklifi (çağrı) süreci 05.09.2022 (bugün) saat 17:00 itibarıyla sona ermiştir. ‘Zorunlu Pay Alım Teklifi' sürecine 1 (bir) yatırımcı 0,208 adet Karel Elektronik payı ile karşılık vermiştir.

MPARK.. MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. (MLP Care) metropollerde büyük ölçekli hastanelerle büyüme stratejisi doğrultusunda portföy verimliliğini artırmak üzere Medical Park Elazığ Hastanesi'ni devretme kararı almıştır. Devir kararı alınan hastanenin 1Y 2022'de konsolide hastane hasılatındaki payı %2,2 ve konsolide FAVÖK'teki payı ise %0,1'dir ORGE… 09.08.2022 tarihli açıklamamızda, Şirketimizin, İstanbul ilinde inşası devam etmekte olan Folkart Nefes Projesi'nin Elektrik Tesisat İşlerinin yapımına yönelik olarak verdiği 325.400,28 EUR+KDV ve 889.174,60 USD+KDV ve 22.109.505,72 TL+KDV tutarındaki teklife ilişkin olarak, İşveren Folkart Yapı San. Tic. A.Ş. ile sözleşme görüşmelerine başlandığı kamuya duyurulmuştu.Bahsi geçen sözleşme imza süreci tamamlanmıştır. İşin 30.07.2023 tarihinde bitirilmesi planlanmaktadır.

ARDYZ… Şirket ile Şekerbank T.A.Ş. arasında e dönüşüm platformu (e-Fatura, e-Arşiv, e-SMM vb.) olan "Şekerbank ŞEF" ürünlerininn şirketimiz tarafından banka müşterilerinin kullanımına uyumlu hale getirilip geliştirilmesi, Satış ve satış sonrası desteği verilmesi ve Şef Sisteminin Banka tarafından müşterilerine tanıtımının sağlanması amacıyla "ŞEF" Yazılımı Geliştirme ve İş Birliği Sözleşmesi 05.09.2022 tarihinde imzalanmıştır.

MTRKS… 02.09.2022 tarihinde yapmış olduğumuz KAP duyurusu sonrasında da Şirketimizin faaliyetleri ve ortaklık yapısı konusunda sosyal medyada yer alan asılsız - yanlış bilgiler ve pay senedimizdeki olağan dışı fiyat hareketleri dolayısıyla yatırımcılarımızdan yoğun bir şekilde bilgi talebi gelmeye devam etmektedir. Yatırımcılarımızı bilgilendirmek amacıyla bu KAP açıklamasını yapma zorunluluğu doğmuştur. Son yapılan internet haberleri ve sosyal medya mesajlarında Şirketimizin İngiltere'de kurulu söz konusu şirketin sahibi olduğu ve bu şirket üzerinden kara para aklandığı gibi gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan açıklamalar yer almaktadır. Bu ifadeler doğru değildir. Ayrıca halka açık şirketimizin yönetim kurulu üyelerinin İngiltere'de kurulu söz konusu şirketin yönetim kurulu üyeleri imiş gibi yansıtılması tam bir manipülasyon ve çarpıtmadır. Söz konusu liste Matriks yönetim kurulu üyelerini göstermektedir. Konuya ilişkin olarak, haberi yayınlayan haber sitesi ve haberi hazırlayan gazeteciden haberi düzeltmeleri istenmiş olup, gereği yerine getirilmezse suç duyurusu da dahil olmak üzere tüm yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı, maddi ve manevi zararlarımızın telafisi için yargı yoluna başvuracağımızın kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı