Anadolu Sigorta’dan salgın döneminde hayatı kolaylaştıran ayrıcalıklar

Anadolu Sigorta’dan salgın döneminde hayatı kolaylaştıran ayrıcalıklar

Vakıf Katılım

‘Evde Kal’ İndirimi ve Taksit Erteleme Kampanyası

Anadolu Sigorta, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ‘Evde Kal’ çağrısı yaparak, sosyal izolasyon sürecine özel yüzde 20’ye varan indirim imkanı sundu. Aynı zamanda, bu zorlu süreçte sigortalılarına ödeme kolaylığı sağlayabilmek amacıyla taksit erteleme kampanyası başlattı.

 

Anadolu Sigorta, Sağlık Bakanlığı'nın "Evde Kal!" çağrısını destekleyerek, bu süreci sosyal izolasyonda geçirenlere çeşitli ürünlerde yüzde 20’ye varan indirim imkanı sundu. Anadolu Sigorta web sitesinden veya Sigortam Cepte uygulaması üzerinden poliçe satın alanlar, konutta %20, kasko, bireysel sağlık ve tamamlayıcı sağlık sigortalarında ise %5 oranında indirimden faydalanabiliyor. Üstelik, web sitesi veya Sigortam Cepte uygulaması üzerinden sigorta fiyatı alırken acente seçimi yapılabiliyor. Bu sayede acentelerin sosyal mesafeyi bozmadan müşterilere destek olabilmeleri ve sigorta işlemleri ile ilgilenebilmeleri sağlanıyor.

 

Şirket, aynı zamanda bu süreçte sigortalılarına ödeme kolaylığı sağlayabilmek amacıyla taksit sayısı arttırma uygulamalarının yanı sıra taksit erteleme kampanyası başlattı. 30 Nisan tarihine kadar kredi kartı ile yapılacak Sanal POS blokeli taksitli prim ödemeleri için taksitlerin bir ay ertelendiği kampanya kapsamındaki anlaşmalı bankalar ve kampanya koşullarına www.anadolusigorta.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı