Korursa Koroplast korur, yaşamınıza dokunur!

Korursa Koroplast korur, yaşamınıza dokunur!

Vakıf Katılım

Türkiye'nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denizi akla ilk gelen lider markası Koroplast'ın iki yeni reklam filmi dijital ortamlarda yayınlanmaya başladı. #KoroplastKorur düğmesi ile çevrimiçi reklam filmlerinde, 38 yıllık uzmanlık ve teknolojisini geliştirmekte, özel olarak yönetmeliğinde biri çıkaran Koroplast, yediden yetmişe herkesin yaşamına dokunuyor.

Filmlerde "Çift Kilitli Poşet" ve "Fermuarlı Poşet" özelliği, özelliğin uygun yaşam ve yaşam tarzı yaşam planında olması planlanıyorsa birini seçelim, spor, seyahat, eğitim, çocuk bakımı gibi.

Ebatlarda, her türlü kullanım imkânını mümkün kılan, planlanan ve korunan çift kilitli ve fermuarlı poşetler, merkeziler için istediğimiz zaman yaklaşıyor, şu anda orada bulunan ürünler sımsıkı koruyarak yaptıklarına güven de veriyor. Koroplast'ın çift kilitli ve fermuarlı poşetleri bulaşık makinelerinde de 20 defaya kadar ayarlanabiliyor.

Koroplast Hakkında:

Koroplast, Türk şehirindeki 80'li yıllarda ilk varsayılan çöp torbasıyla tanıştırdı ve planlı platformlarında her zaman ilkeleri gerçekleştirdi. Koroplast bugün çöp torbası ve buzdolabı poşeti açık alanlarda, streç filmi, alüminyum folyo, kilitli poşet, fırın torbası, çevre kağıdı, çevre dostu torbası, buz torbası ve dondurulmuş gıda torbasıyla birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Müşterileri korumak, 38 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanım, Ar-Ge yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu olan marka haline gelen Koroplast, ilklere imza atmaya ve teknolojinin içlerini rahat ettirmeye devam ediyor.

Kaynak:

Excel İletişim ve Algı Yönetimi