Sanat Malzemelerinin Yeni Adresi: poartstore

Sanat Malzemelerinin Yeni Adresi: poartstore

Vakıf Katılım

Piece of Art News, sanat malzemelerine internet üzerinden kolayca ve güvenli bir şekilde ulaşılabilecek yeni bir siteyle gündemde… Bugüne kadar sanata dair bellek oluşturmaya yönelik çalışmalarıyla tanınan Piece of Art News, Sanat Gazetesi, Beyaz Tuval Sanat Programı, Kısa Metraj, #kendisesinden, Sanal Galeri, ART-NOTE ve daha pek çok projeyle sanata katkı yapmaya devam ediyor. Sanatçılarla yapılan söyleşiler ve yazılı röportajlarla gelecek kuşaklara aktarılacak çok büyük bir arşiv oluşturuldu.

Covid-19 Salgınıyla birlikte korunarak yaşamak zorunda kaldığımız bu günlerde her şey internet üzerinden yürütülmeye başlandı. Online Sanat sohbetleri, Online Sergiler, İnternet üzerinden satışlar… Bu koşullarda sanatçılar da internet üzerinden sanat malzemelerine ulaşmak zorunda kaldılar.

Bu yeni dönemde, en kaliteli sanatsal malzemeleri, en uygun fiyatla sanatçılara ulaştırmak amacıyla kurulan poartstore, www.poartstore adresi üzerinden hizmet veriyor.

TEV Korona Kahramanları fonuna destek için Portakal Çiçeği Sanat Kolonisinin başlattığı “Bulaşıcı Olan İyiliktir” projesinin de destekçilerinden biri olan poartstore, projeye katılan sanatçılara, tüm sanat ürünlerini % 25 indirimli sunacağını duyurdu.

Piece of Art News yetkilileri konuyla ilgili olarak; “Amacımız, hem kaliteleri ispatlanmış olan bu ürünlerin en uygun koşullarda ve en hızlı sürede teslim edilmesi, hem de tüm ürünlerle ilgili teknik bilgi, eğitim ve tanıtım çalışmaları yaparak, sanatçıların, sanata yeni başlayanların, bu ürünlerin kullanımına ve özelliklerine dair bilgi alabilecekleri bir site yaratmaktır.” açıklamasını yaptı.


Hibya Haber Ajansı