MAMA şimdi İstanbul'da

MAMA şimdi İstanbul'da

Vakıf Katılım

MAMA (Mobil İlişkilendirme ve Pazarlama Analitiği) etkinliği 11 Ekim Salı günü Soho House’da küresel ilişkilendirme lideri AppsFlyer ev sahipliğinde düzenlendi.

Mobil pazarlama uzmanlarının buluştuğu etkinlik, AppsFlyer Müşteri Hizmetleri Ekip Lideri Alican Torun’un hoş geldiniz konuşması ile start aldı. Sonrasında sahne alan Strateji ve İnovasyon Danışmanı Mustafa İçil, Dijital Dönüşüm ve Kurumsal Çeviklik başlıklı bir açılış konuşması yaptı. Günün üçüncü konuşmasında, MMA Türkiye & Orta Doğu Bölge Sorumlusu Melis Ertem, Hiper Büyüme: Rakamlarla 2022 başlıklı konuşmasını katılımcılara sundu. MAMA tarafından host edilen etkinliğin ilk panelinde ise Elvin Altun, Didem Namver, Gözde Alemli ve Uluç Selamet Datanın Geleceği üzerine konuştu. Daha sonra Phiture kurucu ortaklarından Andy Carvell bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından, Insider’dan Selen Kartal ve Ali Avcı’nın katılımıyla Dönüşüm Optimizasyonu-2022 Kullanıcı Deneyimi konulu panel düzenlendi.

Uluslararası ekosistemin önde gelen uzmanlarına ev sahipliği yapan etkinliğe iki eş zamanlı konuşma ile devam edildi. Cem Akın’ın moderatörlüğünü üstlendiği 2022’de Gaming konulu samimi söyleşiye Cem Akın, Furkan Taşdöğen, Piyush Mishra, Çağla Mordeniz ve Tansu Poyraz konuk olarak katıldı. Diğer tarafta ise AppsFlyer Üretim Müdürü Roy Yanai, SKAN 4.0 ile ilgili bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Criteo şirketi, yeniden hedefleme üzerine bir workshop düzenledi. Etkinlik soru&cevap kısmı ile devam etti.

Covid sürecinde büyük hız kazanan dijital dönüşüm ve mobil pazarlamanın en tanınan aktörlerinin sahne aldığı etkinliğin kapanış konuşmasında gazeteci Yüce Zerey, Metaverse ve Dijital Devrim 3.0 başlıklı konuşmasını katılımcılara sundu. Mobil pazarlama topluluğunun en öğretici, kapsamlı ve ilham verici etkinliği MAMA İstanbul, bu konuşmanın ardından katılımcılara teşekkür edilerek kapanış sözleri ile son buldu.

AppsFlyer Müşteri Başarı Yöneticisi Alican Torun, etkinlik ile ilgili şu sözleri paylaştı: “2015'ten beri dünya genelinde gerçekleştirdiğimiz MAMA etkinliklerini İstanbul'a getirmek harika oldu. Türkiye’de mobil pazarlama sektörü hızla büyüyor ve ekip olarak bu kadar çok Türk firmasıyla çalışmak ve onların uygulamalarını hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyütmelerine yardımcı olmak bizim için gerçekten bir ayrıcalık. Öğrenmek, network kurmak ve eğlenmek için ekosistemi bir araya getirmek gerçekten çok özel bir deneyimdi ve gelecekte Türk uygulama pazarlamacılarıyla birlikte gerçekleştirmek istediğimiz daha birçok etkinliği sabırsızlıkla bekliyoruz.”

AppsFlyer Hakkında

AppsFlyer; inovatif, gizliliği koruyan ölçümleme, analiz, dolandırıcılıktan koruma ve etkileşim teknolojileri sunarak markaların işleri ve müşterileri için iyi seçimler yapmasına yardımcı olmaktadır. Markaların istisnai deneyimler sağlarken müşteri gizliliğini artırabileceği fikrini esas alan AppsFlyer, binlerce oluşturucuyu ve 9.000'den fazla teknoloji ortağını daha iyi ve daha anlamlı müşteri ilişkileri kurmak üzere güçlendirmektedir.Ayrıntılı bilgi edinmek için, lütfen www.appsflyer.com sitesini ziyaret edin.