Bodrum Yalıkavak’ta Yaz Sezonunu Lezzetli Tadlar İle Açıyor.

Bodrum Yalıkavak’ta Yaz Sezonunu Lezzetli Tadlar İle Açıyor.

Vakıf Katılım

Bodrum' da Mandalina ve Hünnap ağaçlarının içinde yer alan bir Rum evinde hizmet veren Karski Et Lokantası, ziyaretçilerine lezzetli et çeşitleri alternatifi sunuyor. Kış aylarının tüm yorgunluğunun atılabileceği mükemmel bir tatilde damak tadını da göz ardı etmeyenler için Karski Et Lokantası lezzetli ve huzurlu bir seçenek oluyor.

Menüsü ile iddialı olan Karski Et Lokantası, Sıcak başlangıçlarda mini içli köfte, kuru patlıcan dolması, yaprak ızgara ciğer ile kendine özgü lezzet sunuyor. Tereyağında kuzu böbrek dilimleri, koç yumurtası, uykuluk ve taş fırında 6 saat pişirilen tereyağında işkembe sote, özellikle sakatat severlerin favorileri arasında yer alıyor. Karski Et Lokantasında et çeşitleri, Balıkesir'de ve Bodrum'da kendilerine ait et tesislerinde işlendikten ve yeterli zaman dinlendirildikten sonra et severlere sunuluyor. Karski' de etin cinsine göre kuyu tandır, kara fırın ve Arjantin tarzı ızgara ocaklarda özenle pişirilip konuklara sunuluyor. Servis aralarında sürpriz ikramlarla ve özenle seçilmiş güler yüzlü bir servisle konuklarına keyifli bir ortam yaşatıyor.

Ana yemek lezzetleri arasında Karski Et Lokantasına ismini veren dana ve kuzu Karski, Karski sevenler için özenle hazırlanıyor. Kuzunun sırt bölümünden elde edilen Karski, pişirilmeden önce 8 gün dinlendiriliyor ve ardından dağ kekiği, karabiber, pul biber ve zeytinyağı ile harmanlanıyor. Karski Et Lokantası menüsünün en tercih edilen lezzetleri arasında yer alan Dana Helva, odun ateşinde 9 saatinde pişiriliyor. Kuzu tandır ve kaburga gibi etler için 1 gün önceden sipariş vermek gerekiyor.

Mekan lezzetli yemeklerin cumartesi günleri canlı müzikle ve her gün kahvaltıda keman, piyano, ve mandolin ile dekonuklarına eğlencelisaatler yaşatıyor.

Ferah ve şık atmosferiyle günün her anını keyfe dönüştüren Karski Et Lokantası, tüm et severleri lezzete davet ediyor.

Karski Et Lokantası Hakkında;

Kuzunun sırtında yer alan ve nadir bulunan lezzetli bölüme verilen Karski kısmından ismini alan mekan Yalıkavak'ta bulunan eski bir taş köy evi. Balıkesir'de ve Bodrum'da et entegre tesisi bulunan ve Bodrum Et'in sahibi Adnan Şen tarafından açılan mekan doğal yapısına uygun olarak şık ve huzurlu bir et lokantasına dönüştürüldü. Taş binanın orjinal tarzı korunarak dekore edilmiş taş ev içerisinde mandalina ve limon ağaçları bulunan mekan, bahçe ve kapalı alanı ile toplamda 120 kişilik kapasiteye sahip. 2014 tarihinde açılan Karski Et Lokantası, ete dair her türlü seçeneğinin bulunabileceği, yaz kış hizmet veren bir mekan.

Kaynak: Propsco