Magic: ManaStrike’da Ikoria 2. Sezonu Başlıyor

Magic: ManaStrike’da Ikoria 2. Sezonu Başlıyor

Vakıf Katılım

Netmarble’ın Wizards of the Coast markası Magic: The Gathering için yapılan oyunu Magic: ManaStrike için Magic Pass Ikoria II sezonu duyuruldu. Yeni güncellemede Magic Pass’e özel Mavi/Siyah Planeswalker Tezzeret için skin kullanılabilirken, bu yeni skin Magic: The Gattering’deki Tezzeret the Schemer örnek alınarak yapıldı. Magic Pass Ikoria II sezonundaki diğer ödüller ise; bir Seviye Boost Voucher, bir Skin Seçici, bir Emoji ve bir yeni Oyuncu Simgesi oldu.

Güncellemeyle birlikte oyuna Magic’in renklerinin biri ile deste rengi eşleştirme için kullanabilen hybrid çoklu renk kartları eklendi. Güncellenen üç hybrid kart arasında Fae Kraliçesi Mavi/Siyah kart Oona, Kırmızı/Yeşil Regisaur Alpha kartı ve Beyaz/Yeşil Good-Fortune Unicorn yer aldı.

Magic: ManaStrike yeni güncellemesindeki diğer değişiklikler ise;

  • Renk Strateji Öğreticisi – Yeni bir Beyaz, Mavi ve Siyah kartlarla deste oluşturmaya odaklanan yeni renk strateji öğreticisi
  • Etkinlik Modu Geliştirmeleri – Planeswalkers şimdi sadece Etkinlik modundan alınabilen para birimleriyle alınabilir

Magic: ManaStrike, Magic: The Gathering’in geniş bilgisinin heyecanını alarak, hızlı bir PVP strateji oyunu olarak ona yeni bir yön katıyor. Planewalkerlar ile savaşı kaybettikten sonra Magic: The Gathering'in en güçlü kötü adamı Nicol Bolas Planeswalkerların zayıflıklarını bulabilmek için parallel evren yaratır. Oyuncular Planeswalkerları ve birimleri kontrol edip savaş verisi vermek için Nicol Bolas ile anlaşmaya girer. Üç dakika maçlarla hızlı, kolay öğrenilebilir, dinamik gerçek zamanlı savaşlarla oyunun hayranları dünyanın her yerindeki kişilerle savaşabilir. Savaş sırasında basit tap & drag oynanış şekli ile oyuncular birim çağırabilir, büyü yapabilir ve güçlü Planewalkerları yönetebilir ve ikonik Magic: The Gathering kartlarının yüksek kalite 3D ile yeni görsellerin tadını çıkarabilirler. Magic’in beş eşsiz Mana renginden kartlar toplayarak Beyaz, Mavi, Siyah, Kırmızı ve Yeşil oyuncular birbirlerinin renk özelliklerini öğrenecek ve zafer yoluna giden eşsiz stratejiler oluşturabilecek.

Magic: ManaStrike’a App Store ve Google Play üzerinden ulaşılabiliyor. Daha fazla bilgi için Magic: ManaStrike’s resmi website ve forum’unu ziyaret edin. Ayrıca lütfen Magic: ManaStrike on Facebook and Twitter‘dan takip edin.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution", "Blade & Soul Revolution", "MARVEL Future Fight", "BTS WORLD", "Paramanya" ve "Seven Knights" gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı BigHit Entertainment’a en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Magic: The Gathering Hakkında

Magic: The Gathering'in çekici karakterleri, fantastik dünyaları ve derin stratejik oyunu 25 yılı aşkın bir süredir hayranlarını eğlendirmeye ve memnun etmeye devam ediyor. Hayranlar Magic'i masa üstü kart değiştirme oyunu, yeni dijital oyun Magic: The Gathering Arena, New York Times tarafından tavsiye edilen çok satan romanı, yüksek beğeni toplayan çizgi roman dizisi ve profesyonel e-spor liginde deneyimleyebilirler. Bugüne kadar 40 milyondan fazla hayranı ile Magic, 70'ten fazla ülkede on bir dilde yayınlanan dünya çapında bir fenomendir.

Wizards of the Coast Hakkında

Hasbro, Inc.'in (NASDAQ: HAS) bir iştiraki olan Wizards of the Coast LLC, oyunculuğu bir yaşam tarzı olarak gören kişilerin macera ihtiyacını karşılayan ödüllü masa üstü ve dijital oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır. MAGIC: THE GATHERING® ve DUNGEONS & DRAGONS® en çok bilinen iki oyunudur, Washington’daki merkezi ve Austin ile Montreal’deki stüdyoları ile Wizards dünyaca bilinen yetenekleri bir araya getirerek unutulmayacak bir oyun deneyimi sunmaya kararlı. Daha fazla bilgi için www.wizards.com