Türkiye'nin En Uzun Soluklu Sanat Programı Beyaz Tuval

Türkiye'nin En Uzun Soluklu Sanat Programı Beyaz Tuval

Vakıf Katılım

Türkiye’nin en uzun soluklu sanat programı olan Beyaz Tuval, online yayınlarına hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar, haftada bir olmak üzere 140 bölüm yayınlanmış olan program, yeni yayın dönemine kadar online çekimlerle devam edecek. İstanbul’dan Piece of Art News Genel Yayın Yönetmeni Günsu Saraçoğlu ve İzmir’den Ege Bölge Koordinatörü Ceren Atasoy’un moderatörlüğünde gerçekleşen program, bu ortamda da Türkiye’nin değerli sanatçılarını sanatseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Piece of Art News ve Ogün TV ortak yapımı olan Beyaz Tuval Online çekimlerinin bu haftaki konuğu dünyaca ünlü performans sanatçısı Şükran Moral oldu.

Piece of Art News Yönetim Kurulu Başkanı Dilşad Atasoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Bizler, Piece of Art News'i yöneten üç kadın, Türkiye'nin en önemli kadın sanatçılarından birini konuk etmekten dolayı çok mutluyuz. Şükran Moral kadının kimlik sorununa dikkat çeken öncü kadınlardan birisi. Sıkıntılı günlerden geçiyoruz, bu dönemi en az hasarla atlatabilmek en büyük dileğimiz. Sanat hepimize iyi gelecek, evde kalmaya çalıştığımız, kendimizi koruyarak yaşamak zorunda olduğumuz günlerde ruhumuzu besleyecek, bizi kendimizle buluşturacak, düşündürecek ve iyileştirecek yegane şey sanat elbette. işte bu nedenle evde kal sanatsız kalma diyoruz.” dedi.

Beyaz Tuval, sanatçıları daha yakından tanımak, onları kendi seslerinden kendi anlatımlarıyla dinlemek ve sanat sohbetlerini takip etmek isteyen herkes için vazgeçilmez bir program. Günümüze dair büyük bir sanat arşivi niteliği taşıyor. Beyaz Tuval programını, her Perşembe günü saat 16.00‘da Ogün TV'de izlemek mümkün. Ardından Piece of Art News YouTube kanalında yayınlanan program aracılığıyla sevdiğiniz, merak ettiğiniz sanatçılara her daim ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=nWb4Y08a55Y&feature=emb_logo

Tüm Beyaz Tuval programlarını ilgili linkten izleyebilirsiniz.

https://pieceofart.news/category/beyaz-tuval/


Hibya Haber Ajansı