Acun Ilıcalı yeni OPPO Reno3 serisi ile gerçekleştirdiği

Acun Ilıcalı yeni OPPO Reno3 serisi ile gerçekleştirdiği

Vakıf Katılım

OPPO, yeni modeli Reno3 Serisi için bir araya geldiği Acun Ilıcalı ile gerçekleştirdiği reklam filminden kamera arkası görüntüler yayınlandı.

Dünyanın telekomünikasyon devi OPPO, yeni modeli Reno3 Serisi’nin tanıtımında Acun Ilıcalı ile gerçekleştirdiği “Hayatım Benim Koleksiyonum” adlı reklam filminin kamera arkasında eğlenceli anlar yaşandı. Tüm önlemlerinin alındığı reklam çekiminde sosyal mesafe kuralına uyularak ve Reklamcılar Derneği’nin yayınladığı ‘Reklam Filmi Yapım sürecinde Covid-19 Salgınına Karşı Çalışma İlkleri ve Tedbirleri Kılavuzu dikkate alınarak ilerlendi.

 

“Hayatım Benim Koleksiyonum” konsepti çerçevesinde çekilen reklam filmindeki tüm sahneler Acun Ilıcalı’nın hayatını yansıtan karelerden oluşuyor. Acun Ilıcalı’nın futbol merakı, motorlara olan ilgilisi ki hatta filmdeki kullanılan motor modeli tercihi bile kendisinin ait, Ayrıca sadece bir reklam müziği olarak değil, başlı başına bir şarkı olması için bestelenen jingle ise dinleyenlerden tam not aldı.

 

OPPO Avrupa marketinde lokal reklam çeken tek ülke olan OPPO Türkiye, reklam filminde Türk kültürüne ait renkleri taşıyor. Türk kahvesi, sokaklar, her an karşılaşabileceğiniz ışıklandırılmış minibüs ve Osmanlı’dan bu yana hanlar, tarihi mekanlar da kültürümüzü yansıtan öğelerden bazıları.

 

Çekimlerin En Hızlı Bölümü Acun Ilıcalı ve Kızları ile gerçekleşti

Acun Ilıcalı ile beraber kamera karşısına geçen kızları Yasemin ve Melisa’nın sahneleri ise reklam filminin en hızlı ve tekrarsız çekilen bölümlerinden birisi oldu. Dans figürlerine çok hakim olan Melisa ve Yasemin Ilıcalı kamera karşısında da kusursuz bir şekilde yeteneklerini sergilediler.

 

Sosyal Mesafe Kurallarına Uyuldu

Başta Yönetmen Turgut Akaçık olmak üzere tüm ekip maske takma uydu. Setin kurulduğu her yerde mesafeli olarak Dezenfektan otomatları yerleştirildi ve çekim alanına girişlerde ise tüm ekiplerin ateş ölçümleri yapıldı.


Hibya Haber Ajansı